MarktPlaza

19 KEER KATHERINE - van JOHN GREEN

53x bekeken
11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

19 KEER KATHERINE
roman van JOHN GREEN

De superslimme Colin Singleton date alleen meisjes met de naam Katherine.
Keer op keer wordt hij gedumpt door de Katherines.
Na nummer 19 is hij zo van slag dat hij probeert een formule te maken waarmee hij kan voorspellen hoe lang een relatie duurt en wie de ander gaat dumpen.
Hij komt dicht bij een werkende formule en leert daarbij veel over relaties, liefde en het leven.

Waar gaat 19 keer Katherine over?
Het is een paar dagen na de diploma-uitreiking van de middelbare school. Colin Singleton is net gedumpt door Katherine XIX als zijn vriend Hassan voorstelt om samen een road trip te gaan maken.
Al snel komen ze terecht in Gutshot, Tennessee, waar ze een baantje aangeboden krijgen door Hollis Wells, de moeder van Lindsey Lee Wells. Ze kunnen in hun huis wonen en moeten samen met Lindsey de plaatselijke bevolking interviewen voor een project van Hollis.

In Gutshot probeert Colin een formule te verzinnen waarmee hij de duur van een relatie kan voorspellen en ook wie degene is die de ander gaat dumpen. Eerst wil het niet erg lukken. Als hij de formule toepast op de Katherines in zijn leven, klopt het maar voor een paar. Dan komt Lindsey met het idee dat de formule niet alleen moet afhangen van of iemand een ‘dumper’ of een ‘gedumpte’ is, maar dat er meer factoren moeten zijn. Samen bedenken ze meerdere factoren en Colin weet een formule te maken die werkt voor 18 van de 19 Katherines.

Colin en Hassan trekken veel op met Lindsey en haar vrienden. Hassan krijgt zelfs een relatie met Katrina, een vriendin van Lindsey. Als Colin en Hassan op een dag een geheim ontdekken van het vriendje van Lindsey (die ook Colin heet), gebeuren er opeens dingen die Colin niet verwacht had en die zijn formule ook niet kon voorspellen.......

Uitgave Lemniscaat
Gebonden, hardcover, 308 pagina's
In NIEUWSTAAT