MarktPlaza

Opel Calibra - 2.0i airco

744x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/60 R14
GVW: 1.665 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 169 x 132 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Elektrische ramen voor
- Metallic lak
- Toerenteller
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Opel Calibra een auto voor u. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Deze auto is voorzien van toerenteller en centrale portiervergrendeling.
In de Opel Calibra heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op? Mooie opel calibra met lage kilometerstand met diverse opties.
Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.